info@beverborgh.nl
+31 (0)251 - 302050
Ma - Vrij 08:00 - 17:00 Zat - Zon gesloten
Zuiderkade 16, 1948 NG Beverwijk
 

Over ons

Over ons

Beverborgh is actief in het ontwikkelen, bouwen en beheren van onroerend goed. Wij voorzien in huisvesting voor winkelen, werken en wonen. Wij realiseren creatieve en duurzame maatwerkoplossingen die volledig zijn afgestemd op de behoefte van de markt. Onze eigen vastgoedportefeuille wordt zo voortdurend geoptimaliseerd. De volledige keten, van de start van een ontwikkeling tot het verhuren, het beheren en het onderhouden ervan doen we bij Beverborgh in eigen beheer. Beverborgh haar organisatie is plat en bezit gezonde kennis en ervaring van de vastgoedmarkt. Hierdoor kunnen wij ons flexibel en strategisch richten op de uitbreiding van onze vastgoedportefeuille.

Tot het werkgebied behoren projecten in het gehele land in de segmenten wonen, kantoren, bedrijven, winkels, horeca en recreatie, met een concentratie in de IJmond. Groei stellen wij zeker door de aankoop van individueel vastgoed, de overname van bestaande portefeuilles en door het nemen van grondposities. Wij streven hierbij naar een optimaal resultaat.

Beverborgh belegt in vastgoed en ontwikkelt hoogwaardige vastgoedprojecten. De nadruk ligt op logistiek vastgoed en havenlocaties. De volledige keten, van de start van een ontwikkeling tot het verhuren, het beheren en het onderhouden ervan doen we bij Beverborgh in eigen beheer.

Uw aanbod interesseert ons ook. Heeft u bestaand onroerend goed/beleggingen aan te bieden neem dan contact met ons op, telefoonnummer 0251-302050.

In het nieuws

nieuwsartikel NHD